x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Alina Gorghiu: Premierul merge înainte pe un drum închis

Alina Gorghiu: Premierul merge înainte pe un drum închis

13 Iul 2015   •   13:41
Alina Gorghiu: Premierul merge înainte pe un drum închis
Sursa foto: Alina Gorghiu / Antena 3

Decizia DNA de punere sub inculpare a premierului Victor Ponta, în dosarul în care este urmărit penal nu este surprinzătoare, a declarat, luni, copreşedintele PNL Alina Gorghiu, adăugând că premierul merge pe un "drum închis".

Citeşte şi S-a pus sechestru pe o parte din averea lui Victor Ponta (UPDATE)

"Ceea ce i se întâmplă lui Victor Ponta este exact parcursul la care ne aşteptam cu toţii atunci când a fost pus sub urmărire penală. Vuiesc atât presa internă, cât şi cea internaţională, PSD dă în clocot, opinia publică este contrariată. Nimeni nu înţelege de ce premierul merge înainte pe un drum închis", afirmă Gorghiu, într-o postare pe pagina sa de Facebook, citată de Antena 3.

Citeşte şi Miscare IMPORTANTA in viata politica. Victor Ponta RENUNȚĂ la şefia PSD

Alina Gorghiu consideră că situaţia în care se află sistemul de educaţie, "promovabilitatea la Bacalaureat, absorbţia fondurilor europene, starea deplorabilă a administraţiei publice sau regândirea salarizării" sunt aspecte care ar trebui să fie dezbătute şi nu problemele premierului.

"Nu-mi face deloc plăcere să văd un om politic făcând drumuri la DNA, cu atât mai puţin, un premier încă în funcţie – chiar dacă acest premier nu înţelege că politica nu exclude fair-play-ul", a mai afirmat Alina Gorghiu, precizând că, deşi Victor Ponta este „specialist” în campanii de denigrare, politica înseamnă adversari şi opinii contrare, nu duşmani şi campanii de denigrare.

Victor Ponta a fost pus sub inclupare, luni, în dosarul în care este urmărit penal, alături de Dan Şova, iar procurorii urmează să identifice bunurile acestuia, pentru ca o parte să fie puse sub sechestru.

Decizia procurorilor a venit după audierea lui Victor Ponta la DNA, în cursul dimineţii de luni. Duminică, invocând necesitatea de a lămuri problemele pe care le are în justiţie, Ponta şi-a anunţat partidul că se retrage de la şefia PSD. Liderii PNL i-au cerut să facă pasul înapoi şi de la guvern şi să îşi prezinte demisia.




×
Subiecte în articol: alina gorghiu dna premier Victor Ponta