x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Alina Gorghiu: Preşedintele Iohannis nu a impus nicio decizie în PNL

Alina Gorghiu: Preşedintele Iohannis nu a impus nicio decizie în PNL

13 Iun 2016   •   22:04
Alina Gorghiu: Preşedintele Iohannis nu a impus nicio decizie în PNL

Copreşedintele liberalilor Alina Gorghiu afirmă că preşedintele Klaus Iohannis nu a impus nicio decizie în PNL, punctând că s-a schimbat modelul de şef de stat.

"Cred că este foarte greu pentru toată lumea să accepte că s-a schimbat modelul de preşedinte. Nu am să comentez declaraţiile unui coleg sau alte declaraţii. Eu o să vă spun care este realitatea, relaţia cu preşedintele Iohannis este una perfect instituţională, nimic mai mult. Nu a impus nicio decizie în PNL, nu a criticat nicio decizie în PNL, dimpotrivă, singurul lucru pe care l-a lăudat public a fost faptul că s-a făcut reformă în PNL şi că s-au făcut aceşti paşi în limitele constituţionale, pentru că noi toţi am înţeles că de noi este vorba dat fiind vorba că noi nu am avut candidaţi cu dosare penale, dar mai mult de atât nu există niciun fel de impunere", a spus Gorghiu, luni seara, la Antena 3.

Ea a susţinut că fostul preşedinte Traian Băsescu controla un partid politic prin declaraţiile sale.

"Pe mine mă surprinde să văd că se dezvoltă nişte mituri pe care este foarte greu să le demontezi dat fiind faptul că la un moment dat Traian Băsescu controla un partid politic din România şi le impunea de dimineaţă, la prânz şi seara chiar prin declaraţii publice tot felul de teme. Ar fi păcat să mutăm umbra şi necazul în cârca PNL", a adăugat Gorghiu.

Liderul PNL a mai afirmat că PNL nu a mimat integritatea, însă într-un an de zile acest lucru este greu de realizat.

Sursa: AGERPRES

×