x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Alina Gorghiu: Primăria Capitalei să intre urgent în legalitate şi să aprobe desfăşurarea mitingului PNL

Alina Gorghiu: Primăria Capitalei să intre urgent în legalitate şi să aprobe desfăşurarea mitingului PNL

17 Oct 2016   •   17:47
Alina Gorghiu: Primăria Capitalei să intre urgent în legalitate şi să aprobe desfăşurarea mitingului PNL

Preşedintele liberalilor, Alina Gorghiu, solicită Primăriei Capitalei să aprobe desfăşurarea mitingului PNL care ar urma să aibă loc sâmbătă.


"Ce naşte din Iliescu, comunism respiră. Am aflat acum câteva minute că Primăria Capitalei a decis cenzurarea manifestaţiei publice pentru care PNL a făcut zilele trecute demersurile instituţionale. Evenimentul ar urma să aibă loc sâmbăta aceasta. Mizam pe participarea bucureştenilor care susţin o guvernare reformistă după 11 decembrie. (...) Cer Primăriei Capitalei să intre urgent în legalitate şi să acorde aprobarea pentru desfăşurarea mitingului PNL", a scris Gorghiu, luni, pe Facebook.

Ea susţine că informaţia privind organizarea de către PNL a unui miting, destinată exclusiv comisiei din cadrul Primăriei Capitalei care aprobă manifestările publice, a fost folosită pentru a lansa un atac politic la adresa liberalilor.

"După 1989, doar o administraţie pesedistă a mai îndrăznit să interzică organizarea unui miting. PSD = partidul împotriva justiţiei, împotriva democraţiei, împotriva libertăţilor civice şi politice. Politica pumnului în gură nu e vreo noutate pentru Partidul Mineriadelor, din care face parte doamna primar. De altfel, Liviu Dragnea voia să închidă, nu de mult, gura criticilor de pe internet. În 2015, pe atunci premier, Victor Ponta ne ameninţa pe cei din PNL cu o contramanifestaţie şi cu dosare penale, pentru că intenţionam să ieşim în stradă ca să milităm pentru un guvern curat. Recent erau ameninţaţi cetăţenii strânşi în faţa Senatului pentru a-şi exprima nemulţumirea faţă de blocarea justiţiei în cazul Oprea-Gigină. În afara reflexelor totalitariste ale PSD, acest refuz mai arată şi teama faţă de forţele care îşi doresc să împingă România înainte: axa reformatoare Klaus Iohannis-PNL-Dacian Cioloş", completează liderul PNL.

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: alina gorghiu primaria capitalei miting pnl