x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Alina Gorghiu spune in ce conditii poate Dacian Ciolos sa preia conducerea PNL

Alina Gorghiu spune in ce conditii poate Dacian Ciolos sa preia conducerea PNL

02 Dec 2015   •   23:56
Alina Gorghiu spune in ce conditii poate Dacian Ciolos sa preia conducerea PNL

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat, miercuri, că formaţiunea sa este deschisă pentru orice om care performează, inclusiv din actualul Guvern, arătând că dacă premierul Dacian Cioloş ar dori să candideze la conducerea partidului nu are niciun fel de rezerve.

"Eu am spus de foarte multe ori că sunt deschisă la orice resursă umană, inclusiv din acest Guvern, dacă performează, pentru că aşa cum faţă de oamenii politici suntem atenţi şi adăugăm criterii de integritate este firesc ca şi cu oamenii din Guvernul Cioloş să fim atenţi să nu le dăm un cec în alb, să vedem dacă performează. Dacă Cioloş bate la uşă şi spune că vrea să fie preşedintele PNL? Eu nu am niciun fel de rezervă (n.r. care să mă facă) să ţin un om de valoare la uşa sediului, îl invit înăuntru. Trebuie văzut în urma unei competiţii dacă omul acela face faţă sau nu face faţă. O candidatură pentru PNL este deschisă pentru oricine din partidul acesta. Nu doar domnul Cioloş poate să vină să candideze. Să nu credeţi că sunt femeie tânără şi mi-e frică de o candidatură", a declarat Gorghiu la B1 Tv.

Ea a susţinut că prioritatea premierului Dacian Cioloş în acest moment este guvernarea.

"L-am auzit pe primul ministru răspunzând la întrebarea unei moderatoare, dacă intră în politică, şi a fost cât de poate de rezervat în acel răspuns cu privire la această ipoteză. Sunt convinsă că prioritatea domnului Cioloş este guvernarea în acest moment şi este firesc să îşi dorească să reuşească, se concentrează pe actul executiv", a spus liderul PNL.  

Agerpres

×