x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Alina Mungiu-Pippidi, întrebări despre Violeta Alexandru: De ce se uită prim-ministrul Orban atât de des la ea?

Alina Mungiu-Pippidi, întrebări despre Violeta Alexandru: De ce se uită prim-ministrul Orban atât de des la ea?

31 Dec 2019   •   10:38
Alina Mungiu-Pippidi, întrebări despre Violeta Alexandru: De ce se uită prim-ministrul Orban atât de des la ea?
Sursa foto: Captura Antena 3

Alina Mungiu-Pippidi a comentat numirea Violetei Alexandru la conducerea Ministerului Muncii și a făcut o observație legată de Ludovic Orban și legătura cu aceasta

 

"Să ne uităm puţin la prim-ministrul Orban, când apare în şedinţe de Guvern. Poate este o iluzie vizuală, dar mie mi se pare că se uită foarte des la Violeta Alexandru, căutând aprobare în ce spune. Şi cu această ocazie să punem întrebarea: "Ştie cineva cine este Violeta Alexandru, dintre oamenii care ne ascultă?". Te întrebi de ce cineva ca Violeta Alexandru este ministrul Muncii. A avut vreodată vreo pregătire în acest domeniu? Este un vechi membru al PNL?

Eu când am prins-o pe această persoană era în societatea civilă, deci trebuie să fie foarte recentă în PNL. Era în societatea civilă, se ocupa de integritate politică, deci trebuie să presupun că era o persoană neutră. Mă întreb ce legătură are cu ministerul Muncii o persoană cu studii la Universitatea particulară Cantemir şi apoi cu masterat de Securitate la SNSPA? De ce se uită prim-ministrul Orban atât de des la ea? De ce a ajuns preşedinte pe Municipiul Bucureşti fără niciun fel de alegeri?", a spus Alina Mungiu-Pippidi într-un interviu pentru Antena 3.

×
Subiecte în articol: Alina Mungiu-Pippidi