x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Amânarea Codului Rutier, comentată de Crin Antonescu: "Nu este o nenorocire"

Amânarea Codului Rutier, comentată de Crin Antonescu: "Nu este o nenorocire"

02 Oct 2013   •   18:16
Amânarea Codului Rutier, comentată de Crin Antonescu: "Nu este o nenorocire"

Preşedintele PNL, Crin Antonescu a declarat că amânarea unei decizii în Guvern pe noul Cod rutier "nu este o nenorocire", ci un prilej pentru a se mai discuta pe marginea prevederilor actului normativ.

Întrebat cum vede decizia Guvernului de a amâna decizia privind promovarea noului Cod rutier, liderul liberal a susţinut că "ce ştiam era că şi ministrul de Interne şi premierul doresc Ordonanţă de Urgenţă. Înţeleg că nu s-a luat această decizie, că s-a amânat, nu e nicio nenorocire, e un prilej de a mai discuta în grupurile parlamentare sau în altă parte asupra prevederilor codului".

Liderul PNL a precizat că marţi după-amiază au avut loc noi negocieri între ministrul de Interne, Radu Stroe, şi liderii grupurilor parlamentare ale PNL.

De asemenea, Antonescu a afirmat că la nivelul parlamentarilor PSD s-a dorit ca noul Cod rutier să fie promovat prin proiect de lege, opinie împărtăşită şi de o parte din parlamentarii PNL.

Adoptarea noului Cod rutier a fost amânată de Guvern, după o discuţie în şedinţa de miercuri, afirmă, citate de Mediafax, surse oficiale, conform cărora "momentul adoptării Codului rutier a fost amânat cu o săptămână pentru a mai rămâne în dezbatere publică".

×
Subiecte în articol: crin antonescu amanare codul rutier