x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Andreea Paul: Plecarea Elenei Udrea din PDL , un gest din care partidul are de câştigat

Andreea Paul: Plecarea Elenei Udrea din PDL , un gest din care partidul are de câştigat

de Agerpres    |    30 Ian 2014   •   20:07
Andreea Paul: Plecarea Elenei Udrea din PDL , un gest din care partidul are de câştigat
Sursa foto: Andreea Paul: Plecarea Elenei Udrea din PDL , un gest din care partidul are de câştigat

Deputatul PDL Andreea Paul consideră că plecarea Elenei Udrea din PDL este un gest din care partidul are de câştigat, dar nu este suprinzător pentru un politician care a trecut deja prin mai multe partide.

'Nu este un gest suprinzător pentru un politician care a trecut prin PSD, apoi PNL, ieri PDL şi mâine în alt partid. PDL câştigă. Merge mai departe şi reuşeşte să-şi întărească imaginea de partid de opoziţie, de centru-dreapta. Prin plecarea Elenei Udrea, şi în zilele următoare a ultimelor instrumente ale acesteia din PDL, se întăreşte şansa partidului de a se impune electoratului prin realele sale calităţi, lasă loc în opinia publică adevăratelor personalităţi ale partidului cu soluţii adecvate României de astăzi. Este regretabil că bătălia politică s-a decuplat total de la soluţiile economice reale şi de la problemele reale ale oamenilor', a declarat Andeea Paul.

Eugen Tomac, presedintele PMP, a anunţat joi, într-o conferinţă de presă, că deputatul Elena Udrea s-a înscris în Partidul Mişcarea Populară.

×
Subiecte în articol: Andreea Paul plecare udrea PDL