x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Andreea Paul Vass şi-a schimbat numele şi pregăteşte "o surpriză" pentru alegerile locale

Andreea Paul Vass şi-a schimbat numele şi pregăteşte "o surpriză" pentru alegerile locale

18 Mar 2012   •   21:00
Andreea Paul Vass şi-a schimbat numele şi pregăteşte "o surpriză" pentru alegerile locale

Andreea Paul Vass, prim-vi­ce­-pre­se­dintele Organizatiei de Femei a PDL, a declarat sambata ca pre­ga­tes­te "o surpriza", referindu-se la po­sibilitatea de a candida la presedintia unui consiliu judetean, si a anuntat ca noul sau nume este Andreea Maria Paul.

"Ma asteptam la aceasta intrebare foarte buna. Nu m-ati crezut in decembrie cand v-am spus ca nu doresc sa fiu ministru al Economiei. Va pregatesc o surpriza. La momentul potrivit veti sti", le-a spus ea jurnalistilor, fiind intrebata daca in­ten­ti­o­neaza sa candideze pentru pre­se­din­tia unui consiliu judetean.

De asemenea, Sulfina Barbu, pre­sedintele OFPDL, a spus ca in cadrul PDL sunt discutii pe aceasta tema, care nu au fost finalizate, dar "este posibila candidatura unei femei pentru presedintia unui consiliu judetean".

Andreea Paul Vass si-a declarat nemultumirea pentru ca in prezent doar putin peste 3% din primarii din Romania sunt femei. "Luptam pentru o miza in care tandretea feminina si de­licatetea politica sa-si gaseasca lo­cul bine meritat in randul can­di­datilor", a spus prim-vicepresedintele OFPDL.

Ea a argumentat ca femeile pot fi chiar manageri mai buni ai unei co­munitati locale decat barbatii. "O fe­meie stie foarte bine ce inseamna un buget limitat, o femeie stie foarte bine ca nu trebuie sa torni asfalt dupa care din nou sa pui pichamarul pentru a trage gazele si alte utilitati, ea stie care este ordinea justificata a lu­cru­ri­lor atunci cand vine vorba de mana­ge­ment local", a spus Paul Vass.

Nu in ultimul rand, prim-vice­pre­sedintele PDL a anuntat "schimbarea brandului politic", re­nun­tand sa mai foloseasca numele de fata Vass, noul sau nume fiind Andreea Maria Paul. "Este o chestiune personala, m-am casatorit acum doi ani si jumatate, am o fetita minunata si am ales sa am un nume identic cu al ei si al sotului meu. Mi-a creat o dificultate de brand in spatiul public, dar acum ma numesc Andreea Maria Paul. Purtam de trei generatii in familie numele de mijloc Maria", a spus ea. (Mediafax)

×
Subiecte în articol: politica