x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Andreea Vass: Cine a dus povara tinereţii şi pe frunte şi pe spate mai mult decât Elena Băsescu?!

Andreea Vass: Cine a dus povara tinereţii şi pe frunte şi pe spate mai mult decât Elena Băsescu?!

07 Oct 2011   •   06:08
Andreea Vass: Cine a dus povara tinereţii şi pe frunte şi pe spate mai mult decât Elena Băsescu?!

In cadrul discursului pe care l-a avut joi la prezentarea motiunii cu care Sulfina Barbu candideaza la un nou mandat la sefia Organizatiei de Femei-PDL, Vass a elogiat cele mai proeminente figuri feminine din randul democrat-liberalilor. Printre acestea, Elena Basescu despre care Vass a declarat ca a dus povara tineretii "si pe frunte si pe spate". Mai mult, Vass a spus ca se uita ca atunci cand emotia se impleteste cu oboseala, intr-o campanie electorala, "poate sa joace feste frumoase limbii romane".

"Cine a dus povara tineretii si pe frunte, si pe spate mai mult decat Elena Basescu?!", a spus consilierul primului ministru.

"Are o pila: este tanara, frumoasa, dar mai ales este fiica presedintelui. Si pentru asta trebuie sa o pedepsim dur, foarte dur. Pentru ca uitam ca atunci cand emotia se impleteste cu oboseala - si noi stim ce inseamna oboseala intr-o campanie electorala - poate sa joace feste frumoase limbii romane", a continuat consilierul primului ministru.

Vass a facut aceste afirmatii in interventia sa, de pe scena Teatrului Evreiesc, iar Elena Basescu s-a aflat in sala, in primul rand, alaturi de Sulfina Barbu.

La afirmatiile lui Vass, aceasta a facut o remarca, din sala, cu voce joasa, spunand ca sunt ministri in guverne care fac dezacorduri si greseli.

Vass a elogiat-o si pe presedinta Camerei Deputatilor, Roberta Anastase acuzata pe nedrept de fraudarea votului de la Legea pensiilor, desi responsabilii ar fi fost cei doi secretari de sedinta, care aveau datoria de a numara voturile. De asemenea, Vass a apreciat faptul ca Anastase a incercat sa introduca in Camera Deputatilor bunele practici de la Parlamentul European, fara sa aiba sprijinul colegilor ei barbati. "Nu a sustinut-o nimeni, dar isi duce crucea cu demnitate", a spus consilierul lui Boc.

×