x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Andrei Caramitru: L-am atacat brutal în trecut pe Arafat. Dar azi merită felicitările noastre

Andrei Caramitru: L-am atacat brutal în trecut pe Arafat. Dar azi merită felicitările noastre

10 Mar 2020   •   08:46
Andrei Caramitru: L-am atacat brutal în trecut pe Arafat. Dar azi merită felicitările noastre

Andrei Caramitru a lăudat modul în care a acționat Raed Arafat pentru închiderea școlilor. „Arafat a jucat inteligent și a dat un leak la propunerea celulei de criză să se închidă școlile.”, a scris Caramitru, într-o postare pe Facebook.

„L-am atacat brutal în trecut pe Arafat. Dar azi merită felicitările noastre. Guvernul (Orban și inteligența ministreasă de la educație) au anunțat dimineața că NU se închid școlile. Arafat a jucat inteligent și a dat un leak la propunerea celulei de criză să se închidă școlile. Presiunea publică a fost fantastică. Guvernul a cedat. Mare lucru – asta va salva vieți. Și a propus și închiderea reuniunilor publice mari. E bine.”, scrie în postare.

Mai mult, Andrei Caramitru a atras atenția și asupra necesității de închidere a bisericilor în perioada Paștelui.

„Următoarea luptă va fi cu biserica. Care va refuza orice acțiune împotriva slujbelor de paște. Ăsta e momentul de risc maxim. Trebuie să acționăm aici. Asta va fi tema acum. Hai să fim inteligenți și grupați și hotărâți. Respectăm religia și credința. Dar respectăm mai mult viața. Iisus a spus clar în biblie că e Ok să ne rugăm direct la Dumnezeu. Paștele din 2020 îl vom sărbători vorbind direct cu Dumnezeu – nu vom merge la biserică. E ok. Iisus și Dumnezeu vor înțelege.”, a mai scris Caramitru.

 

×
Subiecte în articol: Andrei Caramitru raed arafat