x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Andrei Chiliman a trecut în tabăra pedeliştilor. Fostul liberal va avea funcţia prim-vicepreşedintele PDL

Andrei Chiliman a trecut în tabăra pedeliştilor. Fostul liberal va avea funcţia prim-vicepreşedintele PDL

16 Iun 2014   •   15:19
Andrei Chiliman a trecut în tabăra pedeliştilor. Fostul liberal va avea funcţia prim-vicepreşedintele PDL

Andrei Chiliman, primarul sectorului 1 din Capitală, s-a înscris, astăzi, în Partidul Democrat Liberal, alături de alţi membri ai Iniţiativei România Liberală (IRL). Edilul va ocupa funcţia de prim-vicepreşedinte al PDL.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat că primarul sectorului 1 Andrei Chiliman este un om de dreapta, consacrat, iar înscrierea lui în PDL este mai mult decât oportună.

"Am finalizat negocierile cu IRL şi o să vedeţi răspunsurile la întrebările dumneavoastră după şedinţa Biroului Permanent Naţional. Este un om de dreapta, consacrat, care a avut multe iniţiative în această direcţie şi înscrierea lui o considerăm mai mult decât oportună", a afirmat Vasile Blaga astăzi, înainte de şedinţa BPN al partidului.

El a răspuns astfel după ce a fost întrebat dacă protocolul cu IRL şi intrarea lui Andrei Chiliman în PDL sunt oportune, în condiţiile în care acesta a fost exclus din PNL, iar democrat-liberalii negociează fuziunea cu liberalii.


×