x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Antonescu: "Băsescu e şarlatan din plin, minte, plânge fără să-i pară rău şi înşeală pe oricine"

Antonescu: "Băsescu e şarlatan din plin, minte, plânge fără să-i pară rău şi înşeală pe oricine"

29 Mai 2009   •   00:00

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă la Târgu Mureş, că Traian Băsescu este "şarlatan" şi "incompetent" în calitate de preşedinte, adăugând că acesta "minte, plânge fără să-i pară rău şi înşeală pe oricine".



"Şarlatan e din plin, incompetent - nu în toate privinţele. Se pricepe probabil la marinărie, se pricepe la demagogie, se pricepe la intrigi, se pricepe la dosare, se pricepe la ascultări telefonice, să asculte, nu să le facă. În calitate de preşedinte e incompetent", a spus Antonescu.

El a apreciat că Traian Băsescu a fost "foarte competent" în calitate de candidat - la Primărie şi apoi la Preşedinţie -, dar pe post este "incompetent". "Foarte competent în calitate de candidat la Primăria Capitalei, excepţional, a câştigat spectaculos. Incompetent ca primar. Foarte spectaculos şi bun candidat la Preşedinţia României, a câştigat spectaculos. Incompetent ca preşedinte", a spus Antonescu, adăugând că "perfect incompetent" este premierul Boc.

Preşedintele PNL a continuat spunând că Traian Băsescu este "şarlatan". "Minte, plânge fără să-i pară rău, înşeală pe oricine prinde dispus să-l creadă, colaboratori politici, parteneri politici, alegători. Eventual preşedinţi ai altor state, dar aici nu prea are succes şi de aia e trist în polica externă", a declarat preşedintele PNL.

DESPRE EBA ŞI PIPIŢE
Cât despre fiica şefului statului, Elenei Băsescu, Antonescu a declarat că că aceasta le promite românilor legalizarea drogurilor şi că România este o ţară care "a făcut vedete din toate pipiţele" şi care nu îşi respectă veteranii de război.

"Elena Băsescu le promite românilor legalizarea drogurilor, asta le lipseşte românilor. Asta trebuie să facă românii fără serviciu, să ia nişte droguri uşoare, asta ne mai lipsea în România", a afirmat Crin Antonescu. Potrivit liderului PNL, în România nimeni nu mai vorbeşte despre faptul că tinerii au nevoie de cărţi şi de modele, "care nu sunt în niciun caz Elena Băsescu şi Elena Udrea". Antonescu a mai spus că România este o ţară care "a făcut vedete din toate pipiţele şi care nu îşi respectă veteranii de război".

×
Subiecte în articol: basescu politic antonescu