x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Antonescu: "Băsescu, la Revoluţie, se ascundea într-un birou al nomenclaturii comuniste, iar în timpul mineriadelor organiza trenurile pentru mineri

Antonescu: "Băsescu, la Revoluţie, se ascundea într-un birou al nomenclaturii comuniste, iar în timpul mineriadelor organiza trenurile pentru mineri

15 Iul 2012   •   17:57
Antonescu: "Băsescu, la Revoluţie, se ascundea într-un birou al nomenclaturii comuniste, iar în timpul mineriadelor organiza trenurile pentru mineri

Presedintele interimar Crin Antonescu a declarat, duminica, la Timisoara, ca Traian Basescu "se ascundea", in timpul Revolutiei din decembrie 1989, "intr-un birou al nomenclaturii comuniste", iar in timpul mineriadelor "organiza trenurile pentru mineri".

"Nu stiu cum intampina noaptea Traian Basescu si Monica Macovei. La usa constiintei mele, in fiecare noapte apar ei, cei care au cazut atunci si ne intreaba acum «ce ati facut cu sangele nostru?», «ce ati facut cu jertfa noastra, intreaga si curata?»", a spus Crin Antonescu, la mitingul anti-Basescu care s-a desfasurat la Timisoara.

Referindu-se la faptul ca presedintele suspendat al Romaniei, Traian Basescu, "ameninta cu Europa", Antonescu a afirmat ca "Romania este in Europa prin jertfa curata a miilor de tineri ai Timisoarei, din decembrie 1989".

Potrivit lui Antonescu, in timpul Revolutiei din decembrie 1989, Traian Basescu se afla "intr-un birou al nomenclaturii comuniste".

"In 1989, in decembrie, oamenii si-au dat viata, multi eram pe strazi, iar Basescu se ascundea intr-un birou al nomenclaturii comuniste, dupa cum a recunoscut, iar Monica Macovei era procuror", a afirmat Antonescu.

Totodata, potrivit presedintelui interimar, in timpul mineriadelor din 13 - 15 iunie, "cand oamenii erau batuti si fugariti, Traian Basescu era in Guvern si organiza trenurile pentru mineri, iar Monica Macovei era procuror si nu a zis nimic".

"Nu ne vor scoate din Europa", a conchis Crin Antonescu. (Mediafax)

×