x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Antonescu: Decizia BEC în cazul lui Mircea Diaconu nu mă bucură, nu mă întristează, nu este o surpriză

Antonescu: Decizia BEC în cazul lui Mircea Diaconu nu mă bucură, nu mă întristează, nu este o surpriză

de Agerpres    |    02 Apr 2014   •   22:22
Antonescu: Decizia BEC în cazul lui Mircea Diaconu nu mă bucură, nu mă întristează, nu este o surpriză

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat miercuri că decizia Biroului Electoral Central (BEC) în cazul lui Mircea Diaconu era perfect previzibilă, susţinând că sentinţele instanţelor vor confirma poziţia Biroului Electoral Central.

"Cred că sentinţele care se vor da la Tribunalul Municipiului Bucureşti sau la Curtea de Apel vor confirma poziţia de azi a BEC, care nu mă bucură, nu mă întristează, nu este o surpriză, era perfect previzibilă, de acea nu este Mircea Diaconu în liste, pentru că sentinţa aceea este clară", a declarat Antonescu la România Tv.

El a mai spus că în situaţia în care Diaconu ar putea candida la europarlamentare ar lua voturile pe care le va putea lua ca independent, pentru că este un om cunoscut, simpatizat şi îndrăgit.

Biroul Electoral Central a respins candidatura lui Mircea Diaconu la alegerile europarlamentare, a declarat miercuri purtătorul de cuvânt al BEC, Marian Muhuleţ.

×
Subiecte în articol: mircea diaconu crin antonescu BEC