x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Antonescu: Declaraţiile lui Băsescu, o împletire de adevăruri enunţate teoretic cu multe minciuni concrete

Antonescu: Declaraţiile lui Băsescu, o împletire de adevăruri enunţate teoretic cu multe minciuni concrete

14 Apr 2014   •   09:24
Antonescu: Declaraţiile lui Băsescu, o împletire de adevăruri enunţate teoretic cu multe minciuni concrete
Sursa foto: Alexandra Pandrea/Intact Images

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, afirmă că nu a fost parte a unei lovituri de stat şi că declaraţiile preşedintelui Traian Băsescu sunt o împletire de adevăruri enunţate teoretic cu multe minciuni concrete.

"Nu sunt parte şi nu am fost vreodată parte a unei lovituri de stat şi am toate şansele la Preşedinţie, dar pornind de la această chestiune punctuală aş face o constatare generală în legătură cu lucrurile spuse de dl Traian Băsescu (...), ele sunt poate reprezentative pentru mandatele lui Traian Băsescu, o împletire de adevăruri enunţate teoretic cu multe minciuni concrete şi acesta a fost drama mandatelor sale", a afirmat Antonescu, duminică seara, la Realitatea Tv.

El a spus că 'minciuni concrete' ale preşedintelui Băsescu sunt cele potrivit cărora în România a avut loc o lovitură de stat, iar şeful statului ar fi fost suspendat din funcţie pentru că scăzuse în sondaje.

Antonescu a mai spus că Băsescu a trecut la 'minciuni cu omisiune', arătând că nu toţi mogulii i-au fost adversari acestuia. 'Vreme de cel puţin vreo patru ani imperiul mediatic al lui Sorin Ovidiu Vântu l-a susţinut copios pe dl. Băsescu. (...) Preşedintele Băsescu uită să spună că dl Ghiţă a făcut afaceri cu statul în timpul guvernelor cauţionate de Traian Băsescu şi cele mai importante dintre ele au fost făcute pe zona de securitate naţională', a spus liderul PNL.

Crin Antonescu a spus că în cazul în care şeful statului susţine că premierul este corupt ar trebui să se adreseze organelor judiciare.

'Eu sunt de acord că nu ar fi deloc bine ca domnul Ponta să devină preşedinte, dar în momentul în care preşedintele în exerciţiu formulează în mod repetat şi apăsat acuzaţia de corupţie cred că ar trebui să se adreseze organelor judiciare, cred că ar trebui să facă o plângere penală, să sesizeze DNA', a spus liderul PNL.


×