x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Antonescu: Domnul Băsescu este o rușine. Mi-e peste mână fie să și glumesc despre el

Antonescu: Domnul Băsescu este o rușine. Mi-e peste mână fie să și glumesc despre el

02 Mar 2015   •   19:03
Antonescu: Domnul Băsescu este o rușine. Mi-e peste mână fie să și glumesc despre el

Senatorul PNL Crin Antonescu a comentat luni revenirea pe scena politică a fostului președinte Traian Băsescu, întrebându-se cum poate dormi Băsescu liniștit când vede ce se întâmplă cu Monica Iacob Ridzi, fost ministru al Tineretului.

"Să fie sănătos și să dea din el tot ce e mai bun, dar nu pe scena politică, pentru că acolo a dat. Domnul Băsescu este, probabil că acum o văd și cei mai înverșunați susținători ai domniei sale, domnul Băsescu este o rușine și dacă stau și mă gândesc cum poate dormi liniștit numai când vede ce se întâmplă, să spunem, cu biata Monica Ridzi? Mi-e peste mână fie să și glumesc despre domnul Băsescu", a spus Antonescu la Palatul Parlamentului, întrebat ce părere are despre revenirea pe scena politică a lui Traian Băsescu.

Fostul ministru al Tineretului și Sportului Monica Iacob Ridzi a fost condamnată definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la 5 ani de închisoare cu executare în dosarul în care este acuzată de abuz în serviciu în legătură cu organizarea Zilei Tineretului din 2009.

×