x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Antonescu: Este prematur să se vorbească despre formarea Guvernului, dar am dreptul să fac propuneri

Antonescu: Este prematur să se vorbească despre formarea Guvernului, dar am dreptul să fac propuneri

26 Noi 2012   •   14:10
Antonescu: Este prematur să se vorbească despre formarea Guvernului, dar am dreptul să fac propuneri
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, astăzi, într-o conferinţă de presă, că a vorbit despre posibila nominalizare a lui Relu Fenechiu şi Varujan Vosganian în viitorul Guvern, dacă USL câştigă majoritatea în Parlament, deoarece are acest drept, punctând însă că este prematur să se vorbească despre formarea Executivului.

"În ceea ce priveşte referirea pe care eu au am făcut-o la doi colegi, ea a fost una pe care mi-am îngăduit să o fac pentru că am dreptul să fac şi eu propuneri la momentul la care vom avea structura guvernamentală, propuneri în PNL şi apoi premierului pentru nişte oameni şi am afirmat despre doi colegi că sunt oameni pe care îi vizez pentru aceste propuneri. Asta e tot, asta nu înseamnă că am format guvernul", a afirmat Antonescu, potrivit Agerpres.

Preşedintele PNL a subliniat că Victor Ponta va fi propunerea USL pentru funcţia de premier, dar a precizat că este prematur să se vorbească despre formarea guvernului.

"Este normal ca premierul să propună o structură de guvern, domnia sa a dat câteva coordonate ale modului în care gândeşte acest lucru şi la momentul respectiv, în momentul în care va fi desemnat ca premier, îşi va alcătui echipa în consultare cu partidele politice din Coaliţie. Este în acest moment prematur, suntem încă în campania electorală, trebuie să vedem rezultatul alegerilor şi la timpul potrivit toate vor fi gata", a spus preşedintele PNL.

Pe 23 noiembrie, Crin Antonescu a declarat la Iaşi că liberalii Varujan Vosganian şi Relu Fenechiu ar putea fi miniştri în viitorul guvern USL.

×