x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Antonescu îi dă replica lui Băsescu: Preşedintele este obişnuit ca opiniile lui să se transforme în hotărâri ale CCR

Antonescu îi dă replica lui Băsescu: Preşedintele este obişnuit ca opiniile lui să se transforme în hotărâri ale CCR

10 Iun 2013   •   15:43
Antonescu îi dă replica lui Băsescu: Preşedintele este obişnuit ca opiniile lui să se transforme în hotărâri ale CCR
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Preşedintele Comisiei pentru revizuirea Constituţiei, Crin Antonescu, consideră că declaraţia lui Traian Băsescu în legătură cu revizuirea legii fundamentale a fost "nepotrivită".

"Preşedintele, ca orice altă persoană, are dreptul la opinie. Însă părerea mea este că a fost nepotrivit ca la ceremonia de învestitură a celor trei judecători la Curtea Constituţională a României Traian Băsescu să vorbească despre aşa ceva. Explicaţia pe care o găsesc este în convingerea şi obişnuinţa preşedintelui ca opiniile dumnealui să se transforme în hotărâri ale Curţii Constituţionale. Curtea va da un verdict în legătură cu care eu nu am deloc emoţii", a afirmat Crin Antonescu.

Co-preşedintele USL a mai spus că "dacă Traian Băsescu şi Victor Ponta susţin că noua Constituţie va fi prea stufoasă atunci n-au dreptate".

"Când vom avea proiectul încheiat vom vedea cât e de stufos. Băsescu vorbeşte după ureche şi acest lucru nu e admisibil", a conchis Crin Antonescu.


×