x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Antonescu: Intenţia noastră este de a renunţa la toate alianţele cu PSD în administraţia locală

Antonescu: Intenţia noastră este de a renunţa la toate alianţele cu PSD în administraţia locală

de Agerpres    |    28 Mai 2014   •   19:39
Antonescu: Intenţia noastră este de a renunţa la toate alianţele cu PSD în administraţia locală

Preşedintele demisionar al liberalilor, Crin Antonescu, a declarat miercuri, în contextul negocierilor cu PDL, că intenţia liberalilor este de a renunţa la toate alianţele cu PSD.

"Intenţia noastră este asta (să renunţăm la alianţele cu PSD - n.r.), sigur că este un lucru complicat şi în Biroul Politic Naţional al PNL, care va fi reunit cât de curând, vom pune această decizie politică. Pentru că noi trebuie să fim cât se poate de hotărâţi în a construi de jos în sus şi coerent aceste lucruri. În momentul în care decidem, acesta este un pas semnificativ spre fuziune, spre temelia unei fuziuni (cu PDL - n.r.). Da, chiar dacă asta va costa în anumite judeţe sau localităţi, ieşirea din majoritate sau schimbarea unei majorităţi noi, trebuie să ne comportăm ca nişte oameni serioşi din punct de vedere politic şi coerenţi", a spus Antonescu la Palatul Parlamentului după întâlnirea cu democrat-liberalii.

×
Subiecte în articol: crin antonescu fuziune pnl pdl