x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Antonescu: PNL are o şansă unică, pe care o urmăreşte de 25 de ani: să aibă preşedinte şi prim-ministru în acelaşi timp

Antonescu: PNL are o şansă unică, pe care o urmăreşte de 25 de ani: să aibă preşedinte şi prim-ministru în acelaşi timp

05 Mar 2014   •   15:26
Antonescu: PNL are o şansă unică, pe care o urmăreşte de 25 de ani: să aibă preşedinte şi prim-ministru în acelaşi timp

Preşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), Crin Antonescu, crede că, în 2014, are şansa de a deveni cel mai important partid din România, declarând miercuri, la Bacău, că liberalii pot avea, până la finalul acestui an, atât preşedinţia, cât şi Guvernul.

"Nu am niciun fel de ezitare să spun că PNL are o şansă unică, pe care o urmăreşte de 25 de ani, de care a fost în câteva rânduri aproape, dar pe care acum o are din plin: şansa de a conduce politica românească, de a avea preşedinte şi prim-ministru în acelaşi timp, şansa de a fi liderul unei majorităţi parlamentare şi al unui guvern şi care, într-o acţiune conjugată cu viitorul preşedinte, să ducă România în direcţia în care trebuie dusă", a afirmat Antonescu, potrivit Agerpres.

Acesta susţine că, în acest an, bătălia politică se va da între două partide 'pivot', PSD şi PNL. El a cerut membrilor PNL să se implice în campaniile electorale pentru obţinerea a 25% la alegerile europarlamentare, iar apoi pentru câştigarea alegerilor prezidenţiale.

Antonescu a arătat că "PNL dă din el ce e mai bun în situaţii grele" şi că "găseşte energii pe care niciun alt partid nu le are".

×