x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Antonescu: Ponta vorbeşte de un preşedinte liniştit, cuminţel. Eu nu vreau să fiu un preşedinte momâie

Antonescu: Ponta vorbeşte de un preşedinte liniştit, cuminţel. Eu nu vreau să fiu un preşedinte momâie

de Agerpres    |    12 Apr 2014   •   14:22
Antonescu: Ponta vorbeşte de un preşedinte liniştit, cuminţel. Eu nu vreau să fiu un preşedinte momâie

Preşedintele liberalilor, Crin Antonescu, a declarat sâmbătă că nu doreşte să fie un "preşedinte momâie", în discursul ţinut la întâlnirea reprezentanţilor Partidului Naţional Liberal din regiunea de Nord-Vest.

"Trebuie să câştigăm atât cât ne-am propus la aceste alegeri, astfel încât să fie limpede pentru toţi cei care vor altceva decât s-a apucat PSD-ul iar să facă şi vor altceva decât a făcut Traian Băsescu, să aibă cui da votul, să înţeleagă că există un partid suficient de puternic, nu doar bine intenţionat, pentru a putea polariza speranţa. Eu vreau să fiu preşedintele României, nu vreau să fiu un preşedinte momâie care să asiste la modul în care diverşi domni îşi taie bucăţi din România aşa cum au tăiat fier vechi şi fac cu ea ce vor", a spus Crin Antonescu.

Liderul liberal a explicat în continuarea discursului său că românii merg la vot pentru a alege preşedinte pe cineva care să fie garantul libertăţilor cetăţenilor şi nu o persoană care doar să îşi facă poze în momentele importante.

"Domnul Ponta vorbeşte despre un preşedinte liniştit, cuminţel, eventual care să cumpere covrigi cu Dragnea şi eventual să-i dea şi lui Pendiuc şi cam atât. Domnule, le dau câţi covrigi vor ei, dar să fie foarte limpede: atâta vreme cât românii doresc să îşi aleagă în continuare preşedintele, e la mintea cocoşului că nu doresc să aleagă acest preşedinte doar ca să facă poză la ocazii. Doresc să aleagă acest preşedinte ca el să aibă un rol şi un rol major de jucat în fruntea statului român", a spus Antonescu.

×