x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Antonescu s-a temut că Băsescu va sări la bătaie!

Antonescu s-a temut că Băsescu va sări la bătaie!

de Mediafax    |    15 Dec 2011   •   07:25
Antonescu s-a temut că Băsescu va sări la bătaie!

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat azi, la Buzau, ca s-a temut de o confruntare fizica cu Traian Basescu si staff-ul acestuia, in timpul intrevederii de ieri, cu liderii Opozitiei, la Cotroceni, dupa ce seful statului a refuzat sa dea mana cu el si copresedintii USL, Victor Ponta si Daniel Constantin. 'Ne-am gandit ca ar putea avea loc chiar bruscari fizice, nu era presa acolo, nu era nimic. Ne uitam ingrijorati, pana la urma l-am vazut pe domnul Turcan si o doamna - alta doamna, nu aceea - care era pasnica. Nu au fost incidente, au existat niste schimburi mai dure, politic', a spus Antonescu, citat de Mediafax.

Liderul liberal a catalogat ca fiind 'fara precedent, ciudat, iesit din comun si special' gestul presedintelui Traian Basescu de a nu da mana cu membrii USL.

Crin Antonescu a confirmat, totodata, ca discutiile cu seful statului au fost dure "politic", insa a adaugat ca fata de alte dati presedintele ar fi fost "mai deschis" cand a venit vorba "de disparitia Guvernului Boc".

"Domnul Ponta i-a prezentat propunerile noastre si asupra lor s-a discutat serios, de aceasta data s-a discutat serios, mai ales asupra celor care presupuneau disparitia Guvernului Boc. Nu stiu de ce, a fost mai deschis ca alta data", a afirmat Antonescu.

Liberalul a mai spus ca momentul mai delicat al discutiei a fost atunci cand i-a spus presedintelui ca patroneaza un sistem corupt. 'In Romania de trei ani statul social care a fost demolat, nimicit, nu a fost inlocuit cu statul performant decat la propaganda si filaj, ci a fost inlocuit cu un stat mai clientalar si mai corupt ca niciodata. Sub conducerea politica a domnului Basescu, sub protectia lui, tara e jefuita de un grup de oameni care fura tot, bani publici, voturi, primari, oameni suparati. L-am iintrebat cand incepe austeritatea pentru clientii lor, pentru hoti, iar la asta Basescu a obiectat ca si pe noi, politicienii, ne considera corupti. L-am intrebat daca ne considera pe noi corupti si daca are dovezi sa se duca la domnul Morar, sa faca cunostinta cu el si sa rezolve problema', a mai declarat Crin Antonescu.

×
Subiecte în articol: antonescu basescu