x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Antonescu: Suntem în criză pentru că termenii iniţiali par a se fi schimbat

Antonescu: Suntem în criză pentru că termenii iniţiali par a se fi schimbat

de Agerpres    |    17 Feb 2014   •   22:38
Antonescu: Suntem în criză pentru că termenii iniţiali par a se fi schimbat
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

USL este în criză pentru că termenii stabiliţi iniţial "par a se fi schimbat", a declarat, luni seara, preşedintele PNL, Crin Antonescu, care a adăugat că nu se mai respectă înţelegerile făcute.

"Azi suntem în criză pentru că termenii iniţiali par a se fi schimbat. Suntem în faţa unei alte realităţi, o realitate care creşte cu fiecare zi şi în faţa căreia PNL, din nou în poziţie foarte grea, trebuie să îşi apere identitatea, aspiraţiile şi interesele chiar acelea cu care a intrat în USL", a afirmat Antonescu, la postul B1 Tv.

Liderul liberal a susţinut, totodată, că PSD sub mandatul lui Victor Ponta tinde să semene cu PSD-ul dinainte de anul 2004.

"Criza constă în faptul că eu constat, constată mai toţi colegii mei din PNL, (...) că din ce în ce mai mult, cu fiecare zi, PSD-ul de azi, PSD-ul lui Victor Ponta începe să semene şi tinde cu oarecare lăcomie chiar să semne cu cel de dinainte de 2004 şi în bună măsură şi de după, dar vorbim de momentul exercitării puterii. Pe de altă parte, că acest respect şi această împărţire de teritoriu, de valori, nu de posturi neapărat, nu se respectă", a spus Crin Antonescu.

Copreşedintele USL a declarat că PNL "a jucat corect" şi depune eforturi pentru a o face în continuare.

"De când s-a construit această alianţă, (...) PNL a asumat nişte riscuri şi nişte atacuri în fiecare zi. Că şi-a părăsit identitatea de dreapta, că s-a aliat cu PSD... (...) Aceste atacuri ne-au afectat, nu numai că ne-au afectat probabil şi electoral, ne-au afectat pur şi simplu. Nu e o suferinţă oarecare să fii taxat pe nedrept din punctul nostru de vedere", a completat Antonescu.  

×
Subiecte în articol: crin antonescu tensiuni usl