x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Antonescu: Tăriceanu, o amintire ruşinoasă pentru PNL, a fost miluit de PSD la şefia Senatului

Antonescu: Tăriceanu, o amintire ruşinoasă pentru PNL, a fost miluit de PSD la şefia Senatului

de Agerpres    |    10 Mar 2014   •   20:36
Antonescu: Tăriceanu, o amintire ruşinoasă pentru PNL, a fost miluit de PSD la şefia Senatului
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat luni că senatorul Călin Popescu-Tăriceanu, ales preşedinte al Senatului, reprezintă "o amintire ruşinoasă" pentru PNL, susţinând că acesta a fost "miluit" de PSD la şefia forului legislativ.

"Nu cred că dl Ponta are calificarea şi dreptul de a stabili şi cine îi reprezintă pe liberali, dar multă sănătate ambilor. Eu cred că PNL a dovedit că este şi serios şi în orice caz nu stă cu mâna întinsă ca să-şi ia cerificat că este liberal sau nu. Dl Tăriceanu este o amintire ruşinoasă a PNL, sigur, la scara istoriei României exista şi Radu cel Frumos şi Mihnea Turcitul, om serios de altfel, dar pentru PNL, care a dat şi preşedinţi care au plecat - Stolojan, Valeriu Stoica -, nu a fost atât de jenant atunci, pentru că măcar Stolojan şi Valeriu Stoica au fost excluşi, au făcut un partiduleţ, s-au dus la altul, chiar miluiţi la PSD nu au ajuns, dar asta pentru mine e un subiect depăşit", a spus Antonescu.

El a arătat că din cei 49 de senatori liberali, doi nu au fost prezenţi la votul din Senat privind şefia acestui for, fiind plecaţi din ţară, iar votul altor doi a fost anulat.

Liderul PNL a spus că îi urează multă sănătate lui Călin Popescu-Tăriceanu şi că îl sfătuieşte "ca nu cumva să-i supere pe pesedişti" din funcţia de preşedinte al Senatului.

×
Subiecte în articol: antonescu tariceanu sefie senat