x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Așii like-urilor de Sărbători

Așii like-urilor de Sărbători

04 Ian 2016   •   23:10
Așii like-urilor de Sărbători
Sursa foto: Adrian Manolache

De Sărbători, politicienii români au păstrat contactul cu alegătorii pe facebook. Cei mai mulţi au postat mesaje cu urări de Crăciun şi Anul Nou care au adunat zeci de mii de like-uri pe reţelele de socializare.

Victor Ponta a câştigat la popularitate cu peste 68 de mii de aprecieri, urmat de Elena Udrea şi Klaus Iohannis, ambii cu aproape 30 de mii de like-uri.

Următorul în top, cu peste 13 mii de aprecieri, este fostul preşedinte, Traian Băsescu. Mesaje de Sărbători au mai postat şi Adrian Năstase, Alina Gorghiu şi premierul Dacian Cioloş.

Dacă la capitolul „like-uri”, Klaus Iohannis a fost depăşit până şi de Elena Udrea, şeful statului l-a învins la share-uri pe Victor Ponta. Postarea preşedintelui a adunat peste 1.700 de distribuiri în timp ce fostul premier a avut puţin peste o mie de share-uri.

Câteva sute de distribuiri au avut şi mesajele postate de Elena Udrea, Gabriela Firea şi Traian Băsescu. Pe facebook, „evenimentele politice din ultimele luni nu par să fi influenţat major topul popularităţii politicienilor”, a notat Infopolitic.

Traian Băsescu, Elena Udrea și Adrian Năstase au înțeles din vreme importanța noilor mijloace de comunicare, blogurile și rețelele de socializare, și le-au folosit din plin pentru propagarea mesajelor lor politice. În scurtă vreme au fost ajunși din urmă de către mai tânărul Ponta.
 

×
Subiecte în articol: like facebook sarbatori socializare ponta udrea