x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Aurelian Bădulescu rămâne viceprimar al Capitalei

Aurelian Bădulescu rămâne viceprimar al Capitalei

31 Ian 2019   •   15:22
Aurelian Bădulescu rămâne viceprimar al Capitalei
Sursa foto: Foto: Lucian Alecu

Aurelian Bădulescu rămâne viceprimar al Capitalei, proiectul de hotărâre propus de grupul consilierilor generali PSD, ce viza revocarea sa din funcţie, nefiind introdus pe ordinea de zi suplimentară a şedinţei CGMB de joi.
"Avem proiectul de hotărâre, liste cu semnături - o treime dintre semnăturile consilierilor generali, precum şi decizia Comitetului executiv al PSD Bucureşti şi vă solicit introducerea pe ordinea de zi a acestui proiect", a declarat Honorius Circa, consilier general PSD.
Secretarul general al municipiului Bucureşti, Georgiana Zamfir, a spus însă că, având în vedere că şedinţa de joi a CGMB este ordinară, e necesar raport de specialitate.
"Proiectul s-a înregistrat, condiţiile s-au întrunit până în acest punct, dar avem nevoie de raportul de specialitate conform art. 44 din Legea 215 al compartimentului de resort din aparatul de specialitate al primarului", a spus secretarul general.
Honorius Circa l-a contrazis însă pe secretarul general. "Ne referim la prevederile Legii 215 şi nu avem nevoie de raport. (...) Nu considerăm că e necesar raport de specialitate", a menţionat el.
Miercuri, preşedintele PSD Bucureşti, Gabriel Mutu, anunţa că s-a decis retragerea sprijinului politic în cazul lui Aurelian Bădulescu pentru funcţia de viceprimar al Capitalei.
El preciza că joi va fi emisă o rezoluţie din partea PSD Bucureşti, care va fi pusă în aplicare în CGMB de către liderul de grup al consilierilor generali social-democraţi.
Potrivit acestuia, PSD Bucureşti a luat decizia retragerii sprijinului politic lui Bădulescu pentru că acesta nu înţelege că a fi membru de partid înseamnă respectarea deciziilor unei majorităţi din formaţiunea politică.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: aurelian badulescu