x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Avertismentul lui Adrian Năstase pentru prezidențiale: „PSD a pierdut trenul”

Avertismentul lui Adrian Năstase pentru prezidențiale: „PSD a pierdut trenul”

17 Iul 2019   •   10:30
Avertismentul lui Adrian Năstase pentru prezidențiale: „PSD a pierdut trenul”

Adrian Năstase lansează un avertisment care dă fiori reci social-democraților. Fostul premier scrie pe blogul său că pentru PSD e prea târziu să găsească acum un candidat pentru prezidențiale. Năstase a spus că trenul a fost pierdut încă de la Congresul PSD de anul trecut, când nu s-au luat deciziile potrivite. 

„Strategia pentru alegerile prezidențiale trebuia pornită de la congresul din primăvara anului trecut. S-a pierdut un interval extrem de important. Acum s-au aglomerat trei obiective importante prezidențialele, menținerea guvernării până la alegerile parlamentare și recuperarea forței politice a partidului”, a spus Năstase la Antena 3

„În opinia mea, la congres trebuia să se pornească o strategie pentru identificarea unui profil de candidat la alegerile prezidențiale care să câștige. S-a făcut o listă de candidați care vor să se înscrie”, a adăugat fostul premier. 

„Concentrarea ar trebui să fie acum pe menținerea guvernării”, a mai spus Năstase. 

„Am crezut că strategia PSD pentru alegerile prezidentiale trebuia să inceapă de la Congresul partidului din primăvara anului trecut. Nu a fost asa iar acum e greu de găsit cea mai bună solutie care să  asigure si continuarea guvernării după prezidentiale si rezultate bune la locale si la parlamentare.  Vom vedea…”, a scris Năstase pe blog.

×
Subiecte în articol: adrian nastase