x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Baconschi: Nu mai există nicio urmă de Traian Băsescu în PDL

Baconschi: Nu mai există nicio urmă de Traian Băsescu în PDL

de Agerpres    |    24 Mar 2014   •   18:33
Baconschi: Nu mai există nicio urmă de Traian Băsescu în PDL

Fostul ministru de Externe Teodor Baconschi, candidat din partea Partidului Mişcarea Populară (PMP) la alegerile europarlamentare, a declarat că de luni nu mai există nicio urmă de Traian Băsescu în Partidul Democrat Liberal, salutând venirea Elenei Băsescu în PMP.

"De astăzi înainte avem o campanie în faţă, vom da primul test electoral, avem o echipă excelentă de profesionişti. Tot de astăzi nu mai există nicio urmă de Traian Băsescu în Partidul Democrat Liberal. Salut venirea Elenei Băsescu în Partidul Mişcarea Populară şi, totodată, am constatat cu o satisfacţie legitimă faptul că prin decizia Elenei Băsescu adversarii PMP şi-au înghiţit brusc discursul moralist, nu mai sunt în situaţia de a nu vedea cum sunt concepute celelalte liste, ale celorlalte partide din România, şi de a ataca exclusiv PMP. Nu mai au argumente, ar putea să se uite de acum înainte spre toate rudele şi rubedeniile înghesuite pe liste PNL, PSD şi aşa mai departe pe lângă o mulţime de prietenii şi clienţi politici pe care nu îi recomandă nici propria carieră, nici propria anvergură", a spus Baconschi.

"Sunt convins că echipa PMP, noi toţi, aici şi în toată ţara, vom arăta românilor că există o alternativă la clasa politică construită până acum în mod defectuos şi care jumătate şi mai bine din electoratul român s-a înstrăinat pe bună dreptate", a declarat Baconschi la Biroul Electoral Central la depunerea dosarelor de candidatură la alegerile europarlamentare de către PMP.

×
Subiecte în articol: teodor baconschi PDL pmp Elena Basescu