x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Barna spune că a discutat cu preşedintele Iohannis despre perspectivele unei moţiuni de cenzură

Barna spune că a discutat cu preşedintele Iohannis despre perspectivele unei moţiuni de cenzură

06 Dec 2018   •   16:00
Barna spune că a discutat cu preşedintele Iohannis despre perspectivele unei moţiuni de cenzură

 Liderul USR, Dan Barna, a declarat joi că a avut, "în urmă cu o săptămână, două", o întâlnire cu preşedintele Klaus Iohannis pentru a discuta despre situaţia politică actuală şi despre perspectivele unei moţiuni de cenzură.


"Avem un dialog cu preşedintele. (...) A fost o întâlnire a mea cu domnia sa", a afirmat Barna, la Palatul Parlamentului, precizând că discuţia a fost despre "situaţia actuală, perspectivele unei moţiuni de cenzură, elementele fireşti de discutat în momentul de faţă".

El a spus că întâlnirea a avut loc cu mult înainte să fie pe agendă demersul Opoziţiei de revocare a preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea.

"Nu, întâlnirea a fost mult mai înainte. Nu era acest demers pe agendă la momentul întâlnirii, discuţia a fost anterioară, nu a fost în zilele acestea, o săptămână, două", a adăugat Barna.

Liderul USR a precizat că nu va da mai multe detalii cu privire la această întâlnire, explicând că se consultă cu preşedintele "din când în când".

"Legat de ceea ce am discutat cu preşedintele, în afară de faptul că a fost contextul politic actual, nu o să dau alte detalii acum", a menţionat Dan Barna.

Întrebat cine a avut iniţiativa acestor consultări, Barna a răspuns: "În general, se întâmplă într-o direcţie sau alta, nu avem un tipar pe treaba asta. Stăm de vorbă din când în când pentru a discuta despre ce se mai întâmplă şi ce puncte de vedere are USR. Nu este nicio problemă aici". AGERPRES

×
Subiecte în articol: Dan Barna