x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Barna: Tragedia de la Caracal arată că aşa nu mai putem continua; solicităm sesiune extraordinară pe măsuri legislative

Barna: Tragedia de la Caracal arată că aşa nu mai putem continua; solicităm sesiune extraordinară pe măsuri legislative

29 Iul 2019   •   12:37
Barna: Tragedia de la Caracal arată că aşa nu mai putem continua; solicităm sesiune extraordinară pe măsuri legislative

Preşedintele USR, Dan Barna, a declarat, luni, că statul român este în faliment funcţional şi a solicitat convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare pentru măsuri legislative astfel încât situaţii precum tragedia de la Caracal să fie evitată.

"Această tragedie este ruşinoasă şi absurdă pentru că este o crimă premeditată şi autorităţile nu au reuşit să o evite. (...) Această tragedie arată că aşa nu mai putem continua. Statul român este în faliment funcţional. (...) Dincolo de declaraţii publice fireşti nu există o asumare explicită nici de la Preşedinţie, nici a Guvernului pe ceea ce înseamnă coordonarea şi măsurile care trebuie luate în continuare. De aceea, vom solicita preşedintelui Camerei Deputaţilor o sesiune extraordinară astfel încât Parlamentul să ia de urgenţă măsurile (...) şi să ne aşezăm cumva spre normalitatea aceea fundamental necesară", a precizat Barna.

El a spus că pentru ceea ce s-a întâmplat la Caracal nu mai sunt suficiente simplele demiteri.

În opinia lui Barna, Guvernul trebuie să plece.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: Dan Barna crimele de la caracal