x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Băsescu a rămas şi fără purtător de cuvânt

Băsescu a rămas şi fără purtător de cuvânt

15 Feb 2012   •   21:00
Băsescu a rămas şi fără purtător de cuvânt

Dupa ce numai putin de sase consilieri l-au parasit rand pe rand in ul­timul an, presedintele Traian Basescu a ramas si fara Valeriu Turcan. El a de­misionat joi din functiile de pur­tator de cuvant al sefului statului si de consilier prezidential. Conform Bi­roului de presa al Administratiei pre­zidentiale, Valeriu Turcan si-a pre­zentat demisia din cele doua functii. 'Dupa sansa de a lucra ani de zile in serviciul public am decis ca e vremea unei schimbari in cariera. Voi activa, in viitor, in sectorul privat. Mul­tumesc presedintelui Traian Basescu pentru oportunitatea de a fi lucrat cu domnia sa', se arata intr-o declaratie scrisa a lui Valeriu Turcan, remisa joi presei. Valeriu Turcan, consilier prezidential pentru Comunicare Pu­blica, era purtatorul de cuvant al presedintelui Traian Basescu, din aprilie 2007. Anterior, in perioada 2005-2006, Valeriu Turcan a fost presedintele Agentiei de Strategii Guvernamentale. El este sotul deputatului PDL Raluca Turcan.

Dupa demisia lui Valeriu Turcan, presedintele Traian Basescu a desemnat-o pe Claudia-Elena Ionas sa coordoneze activitatea Departamentului de Comunicare Publica si sa indeplineasca atributiile de purtator de cuvant al Administratiei Prezidentiale.

Claudia-Elena Ionas ocupa functia de consilier la Departamentul Comunicare Publica, are 26 de ani, lucreaza de patru ani in Admi­nistratia Prezidentiala, este absol­venta a Facultatii de Stiinte Politice, specializarea Sociologie, a SNSPA si a facut si un masterat la SNSPA in Guvernare si Societate.

×
Subiecte în articol: politica demisie valeriu turcan