x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Băsescu, AMNEZIE GRAVĂ: A uitat că s-a întâlnit cu Putin la Milano!

Băsescu, AMNEZIE GRAVĂ: A uitat că s-a întâlnit cu Putin la Milano!

de Dan Constantin    |    20 Oct 2014   •   11:37
Băsescu, AMNEZIE GRAVĂ: A uitat că s-a întâlnit cu Putin la Milano!

În 16 octombrie, Băsescu Traian a dat liber spre citire publică certificatului medical eliberat de Spitalul Militar Central din Bucureşti. Decizia, unică în istoria mandatelor lui Băsescu la Cotroceni era menită să afle tot poporul că preşedintele ar fi apt pentru exercitarea funcţiei.

Certificatul de sănătate a fost însă infirmat după doar două zile chiar de preşedintele în exerciţiu. Aflat la Milano, în perioada 16-17 octombrie, Băsescu Traian a uitat pur şi simplu că s-a întâlnit în cadrul summitului Asia-Europa cu Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin.

Întâlnirea este consemnată de un comunicat al administraţiei de la Kremlin care precizează ca Putin şi Băsescu au discutat probleme ale relaţiilor bilaterale. Comunicatul a fost difuzat în 17 octombrie.

Băsescu şi administraţia de la Cotroceni nu confirmă însă că ar fi avut loc această întâlnire. Băsescu nu a făcut nici o menţiune asupra convorbirii cu Putin, fotografiile postate pe site-ul oficial al administraţiei prezidenţiale, cinci la număr, nu cuprind imagini de la întâlnire.
 
Deoarece Băsescu nu mai are purtător de cuvânt şi numărul de consilieri a fost redus drastic prin demisii şi demiteri, înseamnă că NU A MAI AVUT PE NIMENI DIN STAFF care să-i reamintească despre întâlnirea cu Putin în 17 octombrie. FAPUL CĂ A UITAT că a avut o întâlnire cu un şef de stat indică o  AMNEZIE ACUTĂ.
 
Buletinul medical eliberat în vara de Spitalul militar nu este semnat şi de un psihiatru, această specialitate nefiind cuprinsă în comisia de medici care l-au examinat pe pacientul Băsescu Traian.

×