x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Băsescu despre Dan Diaconescu: Ăla e un soi de caricatură. Şi de partid şi de politician

Băsescu despre Dan Diaconescu: Ăla e un soi de caricatură. Şi de partid şi de politician

23 Iun 2011   •   06:56
Băsescu despre Dan Diaconescu: Ăla e un soi de caricatură. Şi de partid şi de politician

Presedintele Traian Basescu a declarat, aseara, la de B1 TV, ca jurnalistul Dan Diaconescu este o caricatura din punct de vedere politic. "Ala e un soi de caricatura. Si de partid, si de politician. El, ca jurnalist e treaba lui, dar ca politician e o caricatura. Daca el crede ca asa se fac voturi: veniti, ca va dau cate 20.000, veniti ca va dau mobila, ba case...", a precizat presedintele Romaniei.

Dan Diaconescu n-a fost singurul luat in vizor de presedintele Romaniei. In opinia sa, Victor Ponta este "asezat prea sus pentru maturitatea pe care o are", iar Sorin Oprescu nu este bun de presedinte, facand parte din "galeria de candidati de tip Crin Antonescu", adica fara viziune politica.

"Uitati-va la ofertele pe care le fac pentru electorat. Chestiunea asta 'Jos Basescu' nu aduce nimic nou electoratului. Pozitia unui politician in opozitie este sa vina cu solutii alternative. Ei au venit, dar cat de credibile sunt? Spun marim alocatiile, marim salariile...Cat de credibile sunt, cand noi, inclusiv in 2011, imprumutam bani pentru salarii si pensii?", a mai spus seful statului.



×