x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Băsescu, declaraţie de presă. Între nominalizările ministeriale şi drumul spre mare fără bariere pe autostradă

Băsescu, declaraţie de presă. Între nominalizările ministeriale şi drumul spre mare fără bariere pe autostradă

01 Aug 2014   •   15:39
Băsescu, declaraţie de presă. Între nominalizările ministeriale şi drumul spre mare fără bariere pe autostradă

În ciuda faptului că a anunţat că va face doar o scurtă declaraţie de presă, Traian Băsescu a folosit contextul oferit de nominalizările Premierului pentru portofoliile de la Cultură şi de la Buget, pentru a capta atenţia canalelor media pentru o acţiune de imagine publică.

Traian Băsescu a declarat că găseşte nominalizările Rozaliei Biro şi a lui Claudiu Manda nepotrivite, deşi asta nu înseamnă că le-a şi respins.
Pozând în mediator public şi a ştiinţei negocierii şi guvernării, Băsescu a cerut Premierului să revină asupra numelor propuse, considerate nepotrivite, mai ales în ceea ce priveşte pe cel de la ministerul Bugetului, care va fi angrenat în discuţii cu organisme financiare internaţionale probleme extrem de sensibile pentru economia României.

Băsescu a declarat că nu respinge propunerile pentru că există posibilitatea să primească unele "mai catastrofale" decât cele prezentate deja.

Jovial, Băsescu şi-a încheiat discursul trimiţându-ne pe toţi la mare - "că s-au ridicat barierele".

×
Subiecte în articol: basescu declaratii basescu