x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Băsescu : "Gata, ai terminat? Ai intrat? Te aştept!"

Băsescu : "Gata, ai terminat? Ai intrat? Te aştept!"

07 Iun 2009   •   00:00

Traian Băsescu a fost preyent la sediul de campanie al fiicei sale, Elena, pe care a îmbrăţişat-o, râzând, în aplauzele celor prezenţi întrebând-o "Gata, ai terminat? Ai intrat? Te aştept!", la scurt timp după ce sondajul la urne indicau că EBa a depăşit pragul electoral pentru PE.



În aplauzele celor prezenţi la sediul de campanie al Elenei Băsescu, pus la dispoziţie de Elena Udrea, Traian Băsescu a spus că o aşteaptă pe fiica sa. Şeful statului s-a retras, lăsând-o pe EBA să vorbească în faţa camerelor de luat vederi. EBA a spus că le mulţumeşte celor de la PDL, presei care a criticat-o şi familiei.

Traian Băsescu le-a spus ziariştilor că personal nu estimase procentul pe care îl indică sondajele de opinie de la ieşirea de la urne (care o clasează peste pragul de accedere în PE, cu 3,4%). "Eu am pregătit-o pentru mult mai puţin şi i-am spus că este doar un exerciţiu", a spus Traian Băsescu.
B[sescu le-a cerut ziariştilor care l-au întrebat dacă scorul Elenei Băsescu înseamnă mai puţin pentru PDL, să nu îi ceară să facă aprecieri despre partide, pentru că nu a făcut-o pe toată perioada campaniei.

"Eu vreau s-o conving să vină cu mine şi cu maică-sa în oraş", a mai spus şeful statului, care a precizat că nu va merge la sediul PDL după aflarea rezultatelor şi că nici nu-i va răspunde lui Mircea Geoană duminică, pentru că mai este timp destul.
antena3.ro

×
Subiecte în articol: basescu politic