x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Băsescu: Geoană e mai matur decât Ponta. Ponta e un băiat util în politică.

Băsescu: Geoană e mai matur decât Ponta. Ponta e un băiat util în politică.

de Aniela Nine    |    21 Iun 2011   •   21:00

Intr-o emisiune la B1 Tv presedintele Traian Basescu a facut cateva aprecieri in ceea ce priveste liderii opozitiei, ca urmare a discutiilor pe ton ridicat purtate la negocierile de la Cotroceni. In acest context, Basescu l-a catalogat pe Ponta drept un "un baiat inteligent, util in politica', dar care este intr-o functie prea inalta pentru maturitatea pe care o are.

"Alti politicieni din opozitie sunt mult mai maturi, Stiu un Mitrea mai matur, un Nastase mai matur, Iliescu e un politician cu care poti discuta multe subiecte, Geoana e mai matur decat Ponta, e alt calibru de om politic. Ponta e inca la juniori. (…) Si acum am o parere buna despre Ponta, dar in raport cu functia pe care o are, e mult prea sus functia pe care o are fata de maturitatea pe care o are. (…) Dar e un baiat inteligent, e un om util in politica, A fost util ca sef de campanie pentru Geoana. Dar e asezat prea sus pentru cata maturitate are', a comentat Basescu.

Cat priveste discutiile de la Cotroceni, Basescu a sustinut ca , daca opozitia spunea " vrem sa venim noi sa guverna', ar fi discutat cu ei.
"Va dau cuvantul meu ca era o varianta de discutie cu ei. As putea lua in calcul o astfel de varianta daca au solutii viabile', a spus Basescu, invocand situatia economica europeana complicata, cu trimiteri la instabilitatea din Grecia.

×