x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Băsescu îi cere lui Boc să predea ştafeta de primar

Băsescu îi cere lui Boc să predea ştafeta de primar

23 Apr 2016   •   19:10
 Băsescu îi cere lui Boc să predea ştafeta de primar

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a declarat, sâmbătă, la Cluj, că Emil Boc trebuie să predea ştafeta şi să lase postul de primar al municipiului Cluj-Napoca unei persoane mai bune decât el, mai tinere şi mai entuziaste, cu referire la candidatul PMP, Adrian Gurzău.

'O spun eu, ca prieten, ca om care îl apreciază foarte mult pe primarul Clujului, Emil Boc. El este un foarte bun om politic şi un bun primar. Dar Clujul are nevoie de un primar foarte bun, nu de unul bun. Aşa că la toţi ne vine rândul să predăm ştafeta unuia mai bun decât noi, iar prietenului meu Emil Boc îi spun, cu toată prietenia: dragă Emile, a venit timpul să predai ştafeta unuia şi mai bun decât tine. Şi, cu siguranţă, mult mai entuziast', a spus Traian Băsescu, în faţa câtorva sute de participanţi la lansarea candidaţilor PMP în judeţul Cluj.

Traian Băsescu a mai spus că acum municipiul Cluj-Napoca are nevoie de un altfel de primar.

'Poate Clujul are nevoie şi de mai multă fantezie, are nevoie de tinereţe, are nevoie şi de alte atracţii decât cele pe care le-a creat primarul Boc. Sunt convins că Adrian va putea să dea o probă de ce înseamnă să fii un primar foarte bun şi acesta este mesajul pe care eu îl transmit şi public prietenului meu Emil Boc: hai să stăm amândoi un mandat', a adăugat Traian Băsescu, în aplauzele participanţilor.

Traian Băsescu şi Cristian Diaconescu au participat, sâmbătă, la lansarea candidaţilor clujeni ai partidului pe care îl conduce pentru alegerile locale.

Candidatul PMP la Primărie Cluj-Napoca este deputatul Adrian Gurzău.

Sursa: AGERPRES

×