x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Băsescu la OTV: Dacă mă întorc la Cotroceni, nu îl voi mai investi niciodată premier pe Ponta

Băsescu la OTV: Dacă mă întorc la Cotroceni, nu îl voi mai investi niciodată premier pe Ponta

26 Iul 2012   •   19:16
Băsescu la OTV: Dacă mă întorc la Cotroceni, nu îl voi mai investi niciodată premier pe Ponta

Invitat la OTV, Traian Basescu l-a asigurat pe Dan Diaconescu de faptul ca nu a avut niciun amestec in arestarea acestuia, nici in eliberarea acestuia.

"Suntem intr-o emisiune a presedintilor care nu exista. Eu sunt suspendat, iar tu nu esti inca decat seful unui partid, deocamdata.

Sincer sa fiu, nu am avut nicio contributie la arestarea dumneavoastra. Dar cred ca ti-a priit, de atunci ai inceput sa cresti in sondaje.

In mod cert, niciun politician nu poate stabili arestarea cuiva. Si nu, inca o data, nu eu v-am eliberat, dupa cum nici nu v-am arestat.

Pe vremea lui Ceausescu am fost cercetat 28 de zile intr-un port, dupa ce nava pe care o comandam a luat foc. Toate structurile statului, nu numai Ceausescu, se interesau de navele petrolier.

Cand eram primar, Adrian Nastase, ca premier, mi l-a trimis in control pe Victor Ponta.

Ce ma intrebati pe mine ce a facut Elena Udrea cu banii alocati, sau orice ministru.

Ce animal de om e ala care isi doreste sa bage pe cine la inchisoare?

Ma bazez pe un singur partid, PDL, pentru corectitudinea votului la referendum. In rest, ma bazez pe inteligenta romanilor.

Atunci cand nu voi mai fi presedinte, ca va fi acum, ca va fi peste doi ani, stiu ce imi doresc sa fac: sa mai conduc o nava in cateva voiaje.

Nu as vrea ca fiica mea sa se marite cu un politician. Ma inteleg bine cu viitorii cuscri. E o relatie intre oameni civilizati. Ne-am intalnit doar de cateva ori.

Daca voi reveni la Cotroceni si s-ar pune problema sa desemnez un nou premier, nu l-a; mai investi niciodata pe Victor Ponta"

×
Subiecte în articol: traian basescu otv dan diaconescu