x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Blaga spune că nu e îngrijorat de întâlnirile parlamentarilor PDL cu Băsescu la mare

Blaga spune că nu e îngrijorat de întâlnirile parlamentarilor PDL cu Băsescu la mare

05 Aug 2013   •   13:16
Blaga spune că nu e îngrijorat de întâlnirile parlamentarilor PDL cu Băsescu la mare
Sursa foto: Facebook

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat că nu este îngrijorat de faptul că parlamentari PDL se întâlnesc la mare cu preşedintele Traian Băsescu, dar că nici nu exclude plecarea unor parlamentari democrat-liberali la Partidul Mişcarea Populară, informează mediafax.ro.

Întrebat dacă îl îngrijorează că parlamentari ai PDL se întâlnesc la mare cu preşedintele Traian Băsescu, Vasile Blaga a răspuns: "Nu".

Întrebat de asemenea dacă exclude plecarea unor parlamentari PDL către Partidul Mişcarea Populară, Blaga a spus: "Eu nu exclud nimic. Eu ştiu care sunt obiectivele PDL, iar dacă unul sau altul are un anumit obiectiv în viaţă, foarte bine, să şi-l atingă".

Deputatul PDL Ciprian Rogojan, cunoscut drept "Cici" de la trupa Sistem, a postat duminică, pe contul său de Facebook, fotografii în care apare alături de preşedintele Traian Băsescu pe o ambarcaţiune. În fotografii, şeful statului apare îmbrăcat doar în pantaloni scurţi şi având o şapcă pe cap.

Pe de altă parte, vineri şi deputatul PDL Elena Udrea a postat o fotografie de la o plimbare pe mare cu velierul Amfora, împreună cu mai multe persoane, între care şi deputatul Rogojan.

Ciprian Rogojan a postat fotografiile cu Traian Băsescu împreună cu un text.



"L-am privit întotdeauna ca pe un lider. Unul de care te apropii cu emoţia de a nu greşi şi de a te ridica la nivelul remarcilor sale spirituale. Mereu l-am asociat cu imaginea preşedintelui suficient de puternic pentru a trece de două tentative de suspendare, un preşedinte care s-a impus şi s-a făcut respectat în faţa instituţiilor statului. Recent, am avut surpriza să constat că Traian Băsescu este mult mai ancorat (că tot am fost la mare) în realităţile prezente decât am fi tentaţi să credem. L-am întâlnit în largul mării, unde, departe de scutul SPP-iştilor, se destindea cu şalupa. A urcat pe vasul pe care eram şi, la cât de firesc m-a salutat, preţ de câteva secunde am avut impresia că ne dădusem întâlnire în acel loc. Că ne ştiam de când lumea şi că aştepta să îi aduc veşti de acasă.

A fost ceea ce aşteptam să văd în spatele costumului prezidenţial. Un om direct, simplu în exprimare, cu o memorie debordantă, care dădea impresia că ştie fiecare colţ din ţara asta, cu bune, cu rele, un om în a cărui privire îţi citeşti răspunsul propriilor întrebări nerostite. Avea o replică pentru orice. Am povestit de toate. De la politică, la Maramureş şi tot ce poţi vorbi cu un om în... largul mării", scrie deputatul PDL.

El relatează că a vorbit cu Traian Băsescu şi despre muzică, acesta arătându-se dezamăgit de faptul că Rogojan a renunţat la Sistem. 

×
Subiecte în articol: basescu blaga Ciprian Rogojan