x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică BĂSESCU, PRIMUL MESAJ CĂTRE ELENA UDREA

BĂSESCU, PRIMUL MESAJ CĂTRE ELENA UDREA

08 Feb 2015   •   11:39
BĂSESCU, PRIMUL MESAJ CĂTRE ELENA UDREA

Traian Băsescu participă la Congresul Partidului Mișcarea Populară, eveniment ce se desfășoară la Palatul Parlamentului.

Fostul şef al statului i-a mulţumit Elenei Udrea pentru "delicateţea gestului ei de a nu fi în sală".

"Aș vrea să vă mulțumesc pentru tăria pe care ați avut-o, o mână de oameni, cei care sunteți în sală, cei care sunteți la prezidiu, doamna președinte Elena Udrea, cei care v-ați dedicat acestei idei de a crea un partid nou. Chiar dacă nu este aici, țin să-i mulțumesc și îi apreciez delicatețea gestului ei de a nu fi în sală. Sper să se bucure de condiții corecte pentru a se putea apăra și sper să îmi confirme încă o dată că este un om cinstit, am convingerea că dacă va putea să o facă, o va face", a spus Băsescu la Congresul PMP. Fostul preşedinte a precizat că vrea să fie un partener pentru PMP, că le va pune la dispoziție experiența sa, dar nu îi va conduce, partidul urmând să fie condus de cei care vor fi aleși duminică la Congres.

Alegerile PMP au loc chiar în ziua în care Udrea va afla decizia colegilor ei deputaţi jurişti privind cererile DNA de arestare preventivă.

Comisia Juridică din Camera Deputaţilor se întruneşte, în cursul după-amiezii, pentru a da rapoarte asupra solicitărilor procurorilor de urmărire penală şi arestare preventivă a Elenei Udrea, în dosarele GALA BUTE şi MICROSOFT.

 

×
Subiecte în articol: traian basescu congres pmp Elena Udrea