x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Băsescu: Puciştii îşi strigă onestitatea şi ataşamentul faţă de PSD după ce au băgat partidul în corzi

Băsescu: Puciştii îşi strigă onestitatea şi ataşamentul faţă de PSD după ce au băgat partidul în corzi

21 Sep 2018   •   14:41

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat vineri că cei trei semnatari ai scrisorii împotriva liderului PSD Liviu Dragnea sunt "la fel de nocivi, lacomi şi urâţi la suflet ca şi Dragnea". Băsescu a afirmat că "puciştii" "îşi strigă onestitatea şi ataşamentul faţă de PSD după ce au băgat partidul în corzi". 

"Deja înfrânţi, puciştii în frunte cu Gabriela Firea, Paul Stănescu şi Adrian Ţuţuianu, îşi strigă onestitatea, buna credinţă şi ataşamentul faţă de PSD în faţa oricui este dispus să-i asculte, după ce şi-au băgat propriul partid în corzi, în încercarea ratată de a prelua partidul. Ce-i drept, Dragnea a ajuns atât de nociv pentru România şi atât de vulnerabil pentru PSD, încât înainte de sfârşitul anului va trebui să părăsească şi funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, dar şi pe cea de preşedinte PSD. Dar nu printr-un puci organizat de trei din cei mai nocivi şi lipsiţi de caracter şi de calităţi oameni din PSD, care n-au avut nici măcar minima inteligenţă să nominalizeze un înlocuitor credibil pentru Dragnea. Oricum, varianta Dăncilă nu a avut decât rolul de acoperire pentru aspiraţiile nemăsurate de mărire ale doamnei Firea care se vrea şi preşedinte PSD şi candidat la preşedinţia României", a arătat Băsescu într-o postare pe Facebook intitulată "Soartă ingrată de pucist". 

Potrivit lui Băsescu, "Gabriela Firea a confundat ţara cu susţinerea necondiţionată de la Ilfov, dar fără a avea nici măcar susţinerea tuturor sectoarelor din Bucureşti". 

"(...) Cei trei semnatari au avut mize personale legate de bani şi putere şi în mod cert sunt la fel de nocivi, lacomi şi urâţi la suflet ca şi Dragnea, iar de ţară nu le pasă. Oricum Firea, Stănescu şi Ţuţuianu au un mare merit: au lăsat opoziţiei şi presei un document politic semnat cu care PSD-ul poate fi atacat de dimineaţă până seara şi l-au şubrezit maxim pe Daddy", a mai arătat Traian Băsescu. AGERPRES

×
Subiecte în articol: traian basescu