x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Băsescu se gândeşte "profund" la graţierea lui Gigi Becali

Băsescu se gândeşte "profund" la graţierea lui Gigi Becali

13 Mar 2014   •   19:27
Băsescu se gândeşte "profund" la graţierea lui Gigi Becali

Preşedintele Traian Băsescu a declarat joi că se 'gândeşte profund' în ceea ce priveşte graţierea lui George Becali, arătând că nu este vorba de o decizie uşoară şi că va analiza sesizarea acestuia cu privire la modul de funcţionare a Administraţiei Penitenciarelor.

'Gândesc profund. Este un om într-o situaţie dificilă, iar eu sunt într-o situaţie şi mai dificilă, pentru că nu discutăm despre o femeie cu patru copii acasă, de o bătrână de 80 de ani care a mutat gardul. Vă rog să mă înţelegeţi că nu este o decizie uşoară', a spus Băsescu, la Palatul Cotroceni, întrebat dacă s-a mai gândit la cererea de graţiere a lui George Becali.

Întrebat dacă este posibil ca această graţiere să aibă loc până de Paşte, în contextul în care Becali s-a arătat încrezător în acest sens, Băsescu a răspuns: 'Toţi credem în câte ceva'.

În ceea ce priveşte cadoul pe care mama lui George Becali i l-a trimis, şi anume o icoană, Băsescu a spus că îl va primi cu siguranţă.

Preşedintele a adăugat că va analiza şi sesizarea lui George Becali referitoare la modul de funcţionare a Administraţiei Penitenciarelor.

'Va trebui să am o discuţie în perioada următoare, pentru că are dreptul să facă o astfel sesizare, dânsul înţeleg că reclamă modul de funcţionarea a Administraţiei Penitenciarelor şi am obligaţia să văd de ce această administraţie nu funcţionează. Vă asigur că foarte curând voi avea un răspuns şi îl voi face public', a precizat Traian Băsescu.

×
Subiecte în articol: basescu gratiere gigi becali