x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Băsescu spune despre sine că este "un foarte bun cunoscător al statului român" şi că va fi un premier excelent

Băsescu spune despre sine că este "un foarte bun cunoscător al statului român" şi că va fi un premier excelent

12 Noi 2016   •   17:32
Băsescu spune despre sine că este "un foarte bun cunoscător al statului român" şi că va fi un premier excelent

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a susţinut sâmbătă, la Arad, că preşedintele Klaus Iohannis ar trebui să aleagă, după alegerile parlamentare, între "un foarte bun prim-ministru" şi unul "care nu îşi asumă intrarea într-o bătălie politică". 

"Mă gândesc că domnul Iohannis va trebui să aleagă între un foarte bun cunoscător al statului român, un foarte bun prim-ministru, adică eu, şi un prim-ministru care nu îşi asumă intrarea într-o bătălie politică, ci vrea să fie 'servit la pat' cu decretul de nominalizare în fruntea Guvernului", a declarat Traian Băsescu, citat de Agerpres.


El a spus că preşedintele Klaus Iohannis va trebui să dea "un test", după rezultatul alegerilor parlamentare. 

"În 2012, eu l-am refuzat, atunci când domnul Iohannis a fost propus ca premier, şi i-am spus că am avut mai multă încredere în Emil Boc, numindu-l pe acesta în funcţia de premier. Acum, acesta va trebui să recunoască că sunt mai bun decât el şi să mă numească prim-ministru", a afirmat Traian Băsescu. 

Traian Băsescu s-a aflat sâmbătă, la Arad, pentru a lua parte la lansarea candidaţilor PMP Arad în campania pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Pe aceeaşi temă:

Băsescu a declarat că va fi "alături de cetăţenii Republicii Moldova care vor democraţie"

Tăriceanu nu exclude posibilitatea ca UDMR să se alieze cu ALDE

Un procuror de la Parchetul General cere redeschiderea dosarului de mită al fostului președinte Traian Băsescu

×