x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Incredibil! Băsescu SUSȚINE programul de guvernare USL!

Incredibil! Băsescu SUSȚINE programul de guvernare USL!

30 Dec 2012   •   14:35
Incredibil! Băsescu SUSȚINE programul de guvernare USL!
Sursa foto: Ceremonia de investitura a Guvernului Ponta 2, la Palatul Cotroceni, in Bucuresti, vineri, 21 decembrie 2012
UPDATE 14:55
Preşedintele Traian Băsescu afirmă că anul 2012 nu a fost atât de greu precum pare şi că a fost "unul aventuros politic", menţionând că regretele pe care le-a avut pe plan politic le va exprima la sfârşitul mandatului, conform Mediafax.
Preşedintele Traian Băsescu şi soţia sa au ieşit, duminică, la o plimbare în staţiunea Covasna, unde au ajuns în cursul dimineţii, şi le-a spus jurnaliştilor care l-au aşteptat că până în 2 ianuarie nu vrea să facă declaraţii despre chestiuni politice şi legate de justiţie.
"Discutăm după 2 ianuarie. Vă rog, nu insistaţi pe chestiuni politice şi de justiţie pentru că sunt în vacanţă. Mă relaxez, numai voi nu mă lăsaţi să mă relaxez", le-a spus Băsescu jurnaliştilor.
Întrebat dacă 2012 a fost un an greu, şeful statului a răspuns că nu a fost atât de greu precum pare, ci a fost unul aventuros politic.
"Nu a fost atât de greu precum pare. A fost un an aventuros politic, au fost câteva aventuri politice", a afirmat el.
Întrebat despre regrete pe care le-ar avea pe plan politic, respectiv dacă au fost lucruri pe care nu a putut să le facă, Băsescu a spus că le va exprima când îşi va termina mandatul: "Asta în politică ai tot timpul, dar le spui când îţi termini mandatul".

Preşedintele Traian Băsescu a ieşit, duminică la prânz, la o plimbare cu soţia sa în staţiunea Covasna, el fiind întrebat de jurnaliştii prezenţi ce mesaj le transmite românilor pentru noul an, informează Mediafax.
"Ce l-am transmis întotdeauna: să fie un an mai bun 2013 decât 2012", a răspuns şeful statului.
Întrebat ce şi-ar dori pentru el, şeful statului a spus că şi-ar dori multe, dar, spre exemplu, îşi doreşte să se îndeplinească programul de guvernare al USL, un program "cu multe beneficii pentru români".
"Multe mi-aş dori, dar, spre exemplu, îmi doresc să se adeverească programul de guvernare al USL. Aţi văzut ce program, cu multe beneficii pentru români, şi mi-aş dori mult ca acel program să se îndeplinească. Mi-aş dori să fie stabilitate politică şi asta e...", a adăugat preşedintele.
Succesul programului de guvernare USL și stabilitatea politică ar fi devastatoare pentru PDL, iar șeful statului știe asta. Este ca și când ar fi spus că își dorește dezintegrarea PDL.
Traian Băsescu şi soţia acestuia au ajuns, duminică, la Covasna cu un elicopter care a aterizat în curtea vilei de protocol unde şeful statului este cazat de fiecare dată când vine în această staţiune.
Şeful statului va rămâne la Covasna până în 2 ianuarie. El a spus că va petrece Revelionul la un hotel din staţiune, alături de soţia sa şi de cele două fiice.

×