x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Băsescu: "Visul lui Dragnea prefigurează dezastrul"

Băsescu: "Visul lui Dragnea prefigurează dezastrul"

17 Dec 2016   •   11:23
Băsescu: "Visul lui Dragnea prefigurează dezastrul"
Sursa foto: Picasa / wikimedia

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, afirmă că România, cu resursele pe care le are acum, nu poate susţine programul de guvernare "fantezist" al PSD, adăugând că formaţiunea pe care o conduce se va bate, cu sau fără aliaţi, pentru menţinerea echilibrelor macroeconomice ale ţării. 

"Visul lui Dragnea prefigurează dezastrul. În mod cert, România, cu resursele pe care le are acum, nu poate susţine programul cu care PSD a câştigat alegerile, program pe care Liviu Dragnea îl ventilează şi după alegeri. Bietul de el s-a îndrăgostit atât de tare de propria-i minciună electorală încât va rămâne mulţi ani de acum înainte marcat de ideea că ar fi putut fi premierul unui guvern care să implementeze un program vâlcovian bazat în aplicare pe iluzia că reducând veniturile bugetului de stat şi crescând aberant cheltuielile, o ţară poate supravieţui", a scris Traian Băsescu, sâmbătă, pe Facebook. 

El adaugă că formaţiunile care nu au câştigat alegerile, dar vor fi prezente în Parlament, au obligaţia să facă o opoziţie "eficientă". 

"Până la urmă, noi cei care nu am câştigat alegerile, dar suntem în Parlament, avem obligaţia să ne corelăm eforturile şi să facem o opoziţie eficientă pentru a preveni dezastrul ce se prefigurează prin punerea în aplicare a programului fantezist al lui Dragnea. Cu sau fără aliaţi politici, PMP va fi un partid care se va bate să menţină echilibrele macroeconomice ale ţării", mai afirmă Băsescu, citat de Agerpres.

Citește și:

Nicuşor Dan: Am avut discuţii informale cu PNL, dar varianta USR cu premier tehnocrat e departe de realitate

 

Dragnea, surprins de întrevederea dintre Tăriceanu și Iohannis

 

Turcan: PNL discută cu celelalte partide de dreapta, inclusiv cu ALDE, în vederea creării unei majorităţi

×