x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Băsiștii îl susțin pe Nicușor Dan pentru Primăria Capitalei

Băsiștii îl susțin pe Nicușor Dan pentru Primăria Capitalei

de Ion Alexandru    |    06 Ian 2020   •   10:27
Băsiștii îl susțin pe Nicușor Dan pentru Primăria Capitalei

Fostul candidat PMP la prezidențiale, Theodor Paleologu, a declarat că îl va susține pe Nicușor Dan la alegerile pentru Primăria Generală a Capitalei, dacă nu se va reveni la alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

În ceea ce privește un candidat comun al “dreptei” pentru București, Paleologu este de părere că “această situație trebuie avută în vedere mai cu seamă dacă nu se revine la alegerea primarilor în două tururi. Premierul și președintele au promis acest lucru. Să vedem dacă vor reuși și vor vrea să se țină de promisiune. Dacă primarii vor fi aleși în continuare într-un singur tur va trebui să avem din start un candidat unic în București și opțiunea mea în acest moment este Nicușor Dan. E drept că exista diferite sondaje, e drept că numele meu este vehiculat și spre suprinderea mea stau foarte bine în aceste sondaje”.

Interesant este că poziția lui Paleologu aruncă în aer o “directivă” a lui Traian Băsescu, care l-ar fi preferat pe fostul candidat la prezidențiale al PMP să concureze și pentru funcția de primar general al Capitalei. “Fostul prezidențiabil al PMP Theodor Paleologu va fi candidatul partidului și la Primăria Capitalei, la alegerile de anul viitor, iar liderul formațiunii Eugen Tomac va candida pentru Primăria Sectorului 1”,  anunța, la începutul lunii decembrie, Traian Băsescu.

×