x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Blaga, despre discuţii privind susţinerea lui Nicuşor Dan la Capitală: Niciodată

Blaga, despre discuţii privind susţinerea lui Nicuşor Dan la Capitală: Niciodată

06 Apr 2016   •   23:30
Blaga, despre discuţii privind susţinerea lui Nicuşor Dan la Capitală: Niciodată

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a declarat, miercuri seară, că nu au existat niciodată discuţii privind susţinerea, de către liberali, a candidaturii lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei.

"Niciodată. Acum, că-şi doreşte domnul Nicuşor Dan acest lucru şi lansează în spaţiul public, este aprecierea domniei sale. Domnia sa îşi dă seama că nu are nicio şansă să câştige Primăria Generală a Capitalei. (...) Oricare vot nu se va îndrepta, în Bucureşti şi nu numai, către reprezentantul PNL va fi un vot indirect în favoarea PSD. (...) Asta nu este aroganţă din partea mea, dar până la urmă această bătălie electorală este între PNL şi PSD", a afirmat Blaga, la Realitatea TV.

Potrivit liderului liberal, dreapta are în Bucureşti un potenţial "enorm, mult mai mare decât al PSD", însă e reprezentată de mai mulţi candidaţi, în timp ce stânga are un singur candidat la Primăria Capitalei.

Nicuşor Dan, candidat la Primăria Capitalei din partea USB, declara luni, pe Facebook, că în campania electorală nu va face jocul niciunuia dintre partidele vechi şi că respinge oferta lansată de copreşedintele PNL Alina Gorghiu de a-l susţine pe liberalul Ludovic Orban în alegerile locale.

"Alina Gorghiu îmi sugerează, într-o emisiune tv, să mă retrag din cursă în favoarea lui Ludovic Orban. Vreau să vă asigur că nu voi accepta să fac jocul niciunuia dintre partidele vechi. Alina Gorghiu greşeşte. Sondajele arată că, într-o confruntare directă cu PSD, voi obţine cele mai multe voturi, aşa încât găsesc că e mai rezonabil ca PNL să-şi retragă candidatul, dacă vrea într-adevăr ca PSD să nu câştige", spunea Nicuşor Dan.

Sursa: Agerpres

×