x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Blaga, despre Elena Udrea: Aş fi vrut s-o văd la votarea moţiunii simple, în Parlament şi nu la Atena sau unde a fost

Blaga, despre Elena Udrea: Aş fi vrut s-o văd la votarea moţiunii simple, în Parlament şi nu la Atena sau unde a fost

16 Mai 2013   •   14:09
Blaga, despre Elena Udrea: Aş fi vrut s-o văd la votarea moţiunii simple, în Parlament şi nu la Atena sau unde a fost

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, joi, întrebat despre faptul că Elena Udrea a spus că PDL este un partid mare cu aspiraţii mărunte, că "îi plăcea mult mai mult" să o vadă pe Udrea la votarea ultimei moţiuni simple "şi nu la Atena sau unde a fost" aceasta.

"Îmi plăcea mult mai mult să o văd la votarea moţiunii simple, a ultimei (moţiuni - n.r.), în Parlament şi nu la Atena sau unde a fost", a spus Vasile Blaga, la Călăraşi, despre Elena Udrea.

Liderul democrat-liberal a evitat să comenteze informaţiile apărute în ultima vreme potrivit cărora Elena Udrea şi alţi membri ai PDL ar pleca la Partidul Popular, el arătând că partidul îşi va spune punctul de vedere dacă acest lucru se va întâmpla.

"Eu nu mă pronunţ asupra unor anumite ipoteze. Când lucrurile se vor întâmpla, dacă se vor întâmpla, partidul fiţi convinşi că îşi va spune punctul de vedere", a spus Blaga, potrivit Mediafax.

Întrebat dacă are de gând să o invite pe Elena Udrea la şedinţa BPN şi pe cei nemulţumiţi din partid pentru a-şi spune punctele de vedere, Vasile Blaga a afirmat că grupurile parlamentare vor avea o întâlnire luni şi că "nimeni nu e mai presus de altcineva din partid".

"Eu tratez în mod egal toţi colegii mei din partid, toţi parlamentarii au acelaşi statut. Drept urmare, o să neîntâlnim cu grupurile parlamentare probabil luni, facem astfel de întâlniri în mod regulat. Nimeni nu e mai presus de altcineva din partid. Discutăm cu toţii la grupurile parlamentare unde-şi pot spune punctele de vedere, eventualele nemulţumiri dacă le au. Nu îngrădim punctul de vedere, dimpotrivă, şi-l pot spune fără nicio oprelişte", a mai spus Vasile Blaga.


×
Subiecte în articol: blaga udrea motiune sipla parlament atena