x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Blaga: Ponta şi Antonescu sunt exact ca două precupeţe care şi-au pus fustele-n cap, în piaţă

Blaga: Ponta şi Antonescu sunt exact ca două precupeţe care şi-au pus fustele-n cap, în piaţă

21 Feb 2014   •   16:10
Blaga: Ponta şi Antonescu sunt exact ca două precupeţe care şi-au pus fustele-n cap, în piaţă

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, afirmă, vineri, că "ipocrizia" liderului PNL, Crin Antonescu, este 'monumentală' atunci când vorbeşte despre Opoziţie, în condiţiile în care a "girat cu ambele mâini această guvernare".

"Ipocrizia lui Antonescu este monumentală. Nu ai cum să vorbeşti despre opoziţie atâta vreme cât ai girat cu ambele mâini această guvernare. Nu poţi să ai tupeul să vorbeşti despre opoziţie când pleci de la guvernare, nu pentru încălcarea principiilor de dreapta sau suprataxarea românilor, ci pentru că ai pierdut bătălia pentru posturi", susţine preşedintele PDL într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Blaga adaugă că 'USL, adică PNL+PSD+PC, este responsabilă în bloc pentru debandada socială, fiscală şi administrativă a României '.

"Ponta şi Antonescu sunt exact ca două precupeţe care şi-au pus fustele-n cap în piaţă în timp ce interesul naţional şi guvernarea au fost aruncate la tomberon. USL nu are de oferit românilor decât circ şi hărmălaie ieftină", mai scrie Blaga pe Facebook.

×