x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Blaga: Ne va fi foarte greu, dacă nu chiar imposibil, să colaborăm cu Mişcarea Populară

Blaga: Ne va fi foarte greu, dacă nu chiar imposibil, să colaborăm cu Mişcarea Populară

26 Mar 2014   •   15:52
Blaga: Ne va fi foarte greu, dacă nu chiar imposibil, să colaborăm cu Mişcarea Populară

Preşedintele PDL Vasile Blaga a declarat miercuri, la Predeal, că atacurile Mişcării Populare îndreptate împotriva formaţiunii politice pe care o conduce vor face foarte grea, dacă nu chiar imposibilă colaborarea dintre cele două partide în perspectiva unui proiect al 'marii drepte'.

'Va fi foarte greu, dacă nu chiar imposibil (...) Va fi foarte greu să stăm la masă cu oamenii care până ieri au fost lângă noi şi de astăzi, cu toate forţele, ne înjură. Au pe cine ataca, să atace Guvernul USD. Dar eu chiar asta cred, că doresc să sprijine guvernul USD', a spus Vasile Blaga.

Referindu-se la Mişcarea Populară, Blaga a punctat că 'nu există două PDL' şi a mai spus că oamenii 'nu trebuie să se lase amăgiţi de cântecele de lebădă' ale celor care până ieri le-au fost colegi şi care au plecat pentru că 'cineva nu a ajuns preşedinte de partid'.

Blaga a subliniat că PDL este în competiţie cu toate formaţiunile politice care au depus candidaturi pentru alegerile europarlamentare şi că scopul partidului pe care îl conduce este de a deveni a doua forţă politică din România şi prima pe eşichierul de centru-dreapta.

'Suntem în competiţie cu toate partidele care au depus liste. Cu PSD suntem în competiţie din 1991. O singură dată am colaborat cu PSD, în 2009, timp de opt luni şi a fost o mare greşeală (...) Nu am fi avut azi acest mamut dacă se spărgea atunci', a afirmat Blaga, potrivit Agerpres.

Cât priveşte PNL, a opinat că acest partid, care a fost 'aruncat ca o măsea stricată' de la guvernare, nu face o opoziţie reală, dovadă şi faptul că şi-a păstrat funcţiile în teritoriu.

Declaraţiile au fost făcute la Predeal, unde se desfăşoară Convenţia naţională a organizaţiilor PDL de pensionari şi vârsta a treia.

×